fin
uutiset

Kuinka kasvattaa lasten kiinnostusta maalaamiseen?

August 21st at 3:54pm

Jos lapsi maalaa hiuksensa vihreäksi piirtäessään, korjaatko vai kannustatko häntä? Tässä vaiheessa sanasi ja tekosi vaikuttavat suoraan lapsesi kiinnostukseen maalausta kohtaan. Itse asiassa monilla vanhemmilla on joitain väärinkäsityksiä lasten maalaamisen viljelystä ja koulutuksesta. Jos useimmat vanhemmat tai aikuiset usein arvostelevat lasten maalauksianiiden kaltaisuuden perusteella ottamatta huomioon heidän ainutlaatuista luovuuttaan, tämä voi heikentää heidän kiinnostuksensa maalausta kohtaan.

Useimmilla lapsilla on kyky maalata, mikä ei ole vain muutamille lapsille. Siksi lapsia ei tarvitse opettaa piirtämään, vaan ohjata oppimaan piirtämään itse. Kiinalainen lasten taidekasvatuksen asiantuntija Yang Jingzhi sanoi kerran, että lasten taidekasvatus on osa laadukasta koulutusta, mutta ei eliittitaiteen koulutusta. Vanhempien tulisi keskittyä enemmän lastensa etuihin ja vapauttaa heidän luontonsa ja luovuutensa rennolla janautinnollisella tavalla. Joillakin vanhemmilla on usein väärä käsitys tästä asiasta, koska he ajattelevat, että mitä samankaltaisempia heidän lastensa piirustukset ovat, sitä todella "hyviä"ne ovat. Maalausprosessissa kiinnitämme huomiotaneliöön ja tavoittelemme värien sileyttä ja herkkyyttä, mutta tuskin tiedämme, ettänämä käytännöt ovat kaikki väärin.

Asiantuntijat ehdottavat, että lasten maalauskoulutuksen päätarkoituksena ei ole kasvattaanuoria maalareita, vaan kasvattaa ihmisten älykkyyttä ja ymmärrystä maalaustaitojen koulutuksen kautta. Vanhempien tulee kunnioittaa täysin lastensa oma-aloitteisuutta ja innostusta itsenäiseen ajatteluun ja luomiseen, ottaa jokainen lastensa työ vastaan ​​ystävällisesti sekä kehua ja rohkaista lastensa edistymistä ja loistavia pisteitä.

Kun lapsi kirjoittelee kynällä, on parempi antaa hänelle maalia, kynää ja paperia ja antaa heidännauttianiiden levittämisestä. Motivaatio lasten oppimiseen tulee usein jäljittelystä. Vanhemmat ja opettajat käyttävät usein kyniä ja paperia ohjaamaan heitä piirtämisessä ja antamaan vahvistusta ja rohkaisua heidän "töilleen". Lasten onnistumisen tunne edistää heidän kiinnostusta piirtämiseen.