fin
uutiset

Kun luovuus kohtaa maalauksen

August 21st at 3:58pm

Luovuus on filosofiaa, joka rikkoo sopimuksia, pyhä ympyrä, joka ohjaa progressiivista sublimaatiota, älykästä laajentumista, kulttuuriperintöä ja loistava shokki; Se on luomisen ja tuhon kiertokulku, joka rikkoo vanhan ja perustaa uuden; Se on makromikrovalokuvauksen kiinteä ajattelutapa ja kohdistetun edistämisen ja hypetyksen käsitys; Se on tapa ajatella Lu-vuoren ulkopuolella, ylittää itsensä ja tavanomaisen opastuksen; Se on älykkäiden teollisuudenalojen ihmeellisen yhdistelmän taloudellinen Rubikin kuutio; Se on energian vapauttamista ajatushautomoilta ja ajatushautomoilta; Syvä emotionaalinen ja rationaalinen ajattelu ja harjoittelu; Se on ajatusten törmäys ja viisauden yhteys; Se on luova järjestelmäsuunnittelu; Se on prosessi, jossa investoidaan tulevaisuuteen ja luodaan tulevaisuutta. Lyhyesti sanottuna luovuus on idea uutuudesta ja luovuudesta.

 


Maalauksen kannalta luovuus on välttämätön ja tärkeä osa taideteoksia. Hyvästä luovuudesta voi tulla maalauksen sielu, joka tuo ajatuksen-provosoimaan vaikutuksen itse maalauksen ulkopuolelle elottomaan taideteokseksi. Miten sitten innostaa luovuutta luomaan erilaisia ​​teoksia? Alla on muutamia ehdotuksia luovuuden stimuloimiseksi.

 


1, Aivoriihi

 

Aivoriihi on tutuin luovan ajattelun strategia, jota amerikkalainen Osborn kannatti jo vuonna 1937. Tämä menetelmä korostaa kollektiivisen ajattelun menetelmää, keskittyy toistensa ajattelun stimulointiin, rohkaisee osallistujia suunnittelemaan suuren määrän ideoita tietyssä ajassa, ja herättää uusia ideoita. Vaikka aivoriihi tehdään pääosin ryhmissä, sitä voidaan käyttää myös ajattelun herättämiseen, kun yksilöt miettivät ongelmia ja etsivät ratkaisuja. Tämän lain perusperiaate on keskittyä vain ideoiden ehdottamiseen arvioimattaniitä; Rajoittamaton ajattelutila, rohkaise keksimään mahdollisimman monia ideoita. Tätä menetelmää käytetään usein tiimiyhteistyössä. Maalauksen luomisen kannalta aivoriihiä käytetään tiedon etsimiseen ja suuren joukon erinomaisten edeltäjien janykytaiteilijoiden teoksia selaamiseen. Heidän viisautensa antaa sinulle paljon apua.

 

2、 Mielikarttamenetelmä

 

Mind Mapping on ajattelua stimuloiva ajattelumenetelmä, joka auttaa integroimaan ideoita ja tietoa, ja sitä voidaan pitää myös käsitteellisenä visualisointiajattelustrategiana. Tämä menetelmä käyttää pääasiassa kaaviotyyliä, joka tekeenopeasti yhteenvedon ideoista ja tiedoista eri tavoilla, kuten viivoilla, grafiikalla, symboleilla, väreillä, tekstillä,numeroilla jne. ajatuskartan muodostamiseksi. Rakenteellisesti sillä on avoimuuden ja systemaattisuuden piirteitä, minkä ansiosta käyttäjät voivat vapaasti stimuloida erilaista ajattelua, käyttää assosiatiivista voimaa ja järjestää erilaisia ​​ideoita hierarkkisesti stimuloidakseen aivoja antamaan erilaisia ​​reaktioita, mikä mahdollistaa koko aivojen ajattelun monipuoliset toiminnot.

 

3, Mandalalaki

 

Mandala-menetelmä on ajattelustrategia, joka auttaa diffuusioajattelussa. Se kirjoittaa yhdeksän ruudukkokaavion avulla teeman keskelle ja kirjoittaa sitten teeman käynnistämät erilaiset ideat tai assosiaatiot kahdeksaan muuhun ympyrään. Tämä menetelmä voidaan myös yhdistää "kuuteen menetelmään" ajatellaksesi useistanäkökulmista.