fin
uutiset

Tieto, joka on hallittava ennen akvarellimaalauksen aloittamista

August 21st at 4:05pm

Kun kaikki tarvittavat työkalut on valmistettu, on aika aloittaa akvarellimaalaus. Piirtääksesi vakaassa asennossa, mieti ensin, kuinka eri työkalut sijoitetaan. Tässä on esimerkki työkalujen sijoittamisesta oikealla kädellä piirtämiseen. Jos lukija piirtää vasemmalla kädellä, hän voi kääntää työkalujen järjestyksen vasemmalta oikealle.

 

1. Vesisäiliö

 

Valmistele leveäsuinen tyhjä pullo tai akvarelliämpäri, joka on täytetty vedellä.

 

2. Pyyhkeet

 

Kun olet liottanut pyyhkeet tai muut kangasnauhat vedessä, purista varovasti ylimääräinen kosteus pois myöhempää käyttöä varten kynän kosteuspitoisuuden säätämiseen. Kuivat kangasnauhat eivät ime vettä.

 

3. Luonnoskirja

 

4. Väripaletti

 

Jos käytät sisätiloissa, voit valita hieman suuremman väripaletin. Aseta se tottuneeseen asentoon.

 

5. Harja

 

Valmistele terävä ja pehmeä harja sekä leveämpi litteäpäinen harja (tai harjalla).

 

Ei rajoitu akvarellimaalaukseen, vaan maalaamisen edellytyksenä on, että pigmenttiä on riittävästi. Jos pigmenttiä ei ole riittävästi, maalaus voidaan tehdä vain muodon mukaan, jolloin syntyy responsiivinen työ. Vaikka pigmenttien riittämättömyyteen on olemassa vastaavat toimenpiteet, on tärkeää osata käyttää pigmenttejä.

 

Kaikki luomukset ovat mukana, ja maalausprosessin aikana meidän ei tarvitse vain lisätä maalia, vaan joskus meidän on myös vähennettävä tai poistettava maalia. Joten suuren maalimäärän levittämisen jälkeen ylimääräisten osien poistaminen on oikotie luomisen edistymiseen.

 

Akvarellimaalauksen väriluokittelujärjestys

 

1. Kun olet imenyt suuren määrän pigmenttejä, jotka ovat lähellä kohteen väriä, lisää muita väripigmenttejä luodaksesi sekavärin, joka on lähempänä kohteen väriä.

 

2. Levitä leikatun akvarellipaperin kaistaleelle ja vahvista väri.

 

3. Toista pigmenttien sekoittamista, kunnes saat tyydyttävät värit. Tässä vaiheessa on tärkeää sekoittaa enemmän pigmenttiä kuin maalattu alue. Joskus keskitymme vain sekoitettuun väriefektiin, ja tuloksena on, että väri on yhteensopiva, mutta määrä on riittämätön. Josnäin on, sinun on joko maalattava se ohuemmaksi, muuten sinun on värjättävä se uudelleen.

 

5. Yleensä ensimmäisellä käytettävällä pigmentillä on suurempi pinnoitealue, ja tällä hetkellä voidaan käyttää märkää, leveämpää litteää kynää.

 

Kun maalia otetaan kynällä, tulee ottaa huomioon myös kynään sillä hetkellä imeytyvä määrä.

 

7. Säädä kynän maalin määrää joko silittämällä väripaletin reunoja tai poistamalla ylimääräinen maali pyyhkeellä.