dan
nyheder

Hvordan dyrker man børns interesse for at male?

August 21st at 3:54pm

Hvis et barn maler sit hår grønt, mens det tegner, retter eller opmuntrer du det så? På dette tidspunkt vil dine ord og handlinger direkte påvirke dit barns interesse for at male. Faktisk har mange forældrenogle misforståelser i dyrkning og uddannelse af børns maleri. Hvis de fleste forældre eller voksne ofte bedømmer børns malerier ud fra deres lighed, uden at tage hensyn til deres unikke kreativitet, kan dette alvorligt dæmpe deres interesse for at male.

De fleste børn har potentialet til at male, hvilket ikke er unikt fornogle få børn. Derfor behøver børn ikke at blive undervist i at tegne, men derimod guidet til at lære at tegne på egen hånd. Den kinesiske børns kunstuddannelsesekspert Yang Jingzhi sagde engang, at børns kunstuddannelse er en del af kvalitetsuddannelse, men ikke elitekunstundervisning. Forældre bør fokusere mere på deres børns interesser og slippe deresnatur og kreativitet løs på en afslappet og underholdende måde. Nogle forældre har ofte en misforståelse på dette punkt, idet de tror, ​​at jo mere ens deres børns tegninger er, jo virkelig "gode" er de. I processen med at male er vi opmærksomme på firkanten og stræber efter glathed og delikatesse i farver, men vi ved ikke meget om, at disse metoder er forkerte.

Eksperter foreslår, at hovedformålet med børns maleruddannelse ikke er at dyrke unge malere, men at dyrke folks intelligens og forståelse gennem træning af malefærdigheder. Forældre bør fuldt ud respektere deres børns initiativ og entusiasme for selvstændig tænkning og skabelse, acceptere hvert af deres børns værker med venlighed og rose og opmuntre deres børns fremskridt og skinnende punkter.

Når et barn skribler rundt med en kuglepen, er det bedre at give dem maling, pen og papir og lade demnyde at anvende dem. Motivationen for børns læring kommer ofte fra imitation. Forældre og lærere bruger ofte kuglepenne og papir til at vejlede dem i at tegne og give bekræftelse og opmuntring til deres "værker". Børns følelse af præstation vil fremme deres interesse for at tegne.