dan
nyheder

Når kreativitet møder maleri

August 21st at 3:58pm

Kreativitet er en filosofi, der bryder konventioner, en hellig cirkel, der styrer progressiv sublimering, en intelligent ekspansion, en kulturarv og et skinnende chok; Det er en cyklus af skabelse og ødelæggelse, der bryder det gamle og etablerer detnye; Det er makro-mikrofotografiets faste tankegang og grebet om målrettet promovering og hype; Det er en måde at tænke på hinsides Mount Lu, overgå sig selv og konventionel vejledning; Det er en økonomisk Rubiks terning af den mirakuløse kombination af intelligente industrier; Det er frigivelse af energi fra tænketanke og tænketanke; Dyb følelsesmæssig og rationel tænkning og praksis; Det er en kollision af tanker og en forbindelse af visdom; Det er en kreativ systemteknik; Det er processen med at investere i og skabe fremtiden. Kort sagt, kreativitet er ideen omnyhed og kreativitet.

 


Med hensyn til maleri er kreativitet et uundværligt og vigtigt element i kunstneriske værker. God kreativitet kan blive sjælen i et maleri og bringe en tanke-provokerende virkning ud over selve maleriet til et livløst kunstværk. Så hvordan stimulerer man kreativiteten til at skabe forskellige værker? Nedenfor ernogle forslag til, hvordan man kan stimulere kreativiteten.

 


1, Brainstorming

 

Brainstorming er den mest velkendte kreative tænkningsstrategi, som blev fortaler for af amerikanske Osborn allerede i 1937. Denne metode lægger vægt på metoden til kollektiv tænkning, fokuserer på at stimulere hinandens tænkning, tilskynder deltagerne til at udtænke et stort antal ideer inden for en bestemt tid, og udløsernye ideer. Selvom brainstorming hovedsageligt udføres i grupper, kan det også bruges til at stimulere tænkning,når individer tænker på problemer og udforsker løsninger. Det grundlæggende princip i denne lov er kun at fokusere på at foreslå ideer uden at vurdere dem; Ubegrænset plads til at tænke, tilskynd til at komme med så mange ideer som muligt. Denne metode bruges ofte til teamsamarbejde. Med hensyn til skabelse af malerier er anvendelsen af ​​brainstorming at finde information og gennemse en lang række fremragende værker fra forgængere ognutidige kunstnere. Deres visdom vil give dig en masse hjælp.

 

2、 Mindmap-metode

 

Mind Mapping er en tænkemetode, der stimulerer tænkningen og hjælper med at integrere ideer og information, og kan også betragtes som en konceptuel visualiseringstænkestrategi. Denne metode anvender hovedsageligt konceptet diagramstil, som hurtigt opsummerer ideer og information på forskellige måder, såsom linjer, grafik, symboler, farver, tekst, tal osv., for at danne et mindmap. Strukturelt har det karakteristika af åbenhed og systematik, hvilket giver brugerne mulighed for frit at stimulere divergerende tænkning, udøve associativ kraft og organisere forskellige ideer på en hierarkisk måde for at stimulere hjernen til at foretage forskellige reaktioner, og derved muliggøre de diversificerede funktioner i helhjernetænkning.

 

3, Mandala lov

 

Mandala-metoden er en tankestrategi, der hjælper med diffusionstænkning. Den bruger etni-gitterdiagram til at skrive temaet i midten og skriver derefter de forskellige ideer eller associationer, der udløses af temaet, i de andre otte cirkler. Denne metode kan også kombineres med "Seks metoder" for at tænke fra flere perspektiver.