dan
nyheder

Viden, der skal mestres, før man begynder at farvelægge akvarelmaling

August 21st at 4:05pm

Når alle denødvendige værktøjer er forberedt, er det tid til at begynde at male akvarel. For at tegne i en stabil stilling skal du først tænke på, hvordan du placerer forskellige værktøjer. Her er et eksempel på placering af værktøjer til at tegne med højre hånd. Hvis læseren tegner med venstre hånd, kan de vende rækkefølgen af ​​værktøjerne fra venstre mod højre.

 

1. Vandbeholder

 

Forbered en tom flaske med bred mund eller akvarelspand fyldt med vand.

 

2. Håndklæder

 

Efter iblødsætning af håndklæder eller andre klude i vand, vrides forsigtigt den overskydende fugt ud til senere brug ved justering af fugtindholdet i pennen. Tørre kludstrimler absorberer ikke vand.

 

3. Skitsebog

 

4. Farvepalet

 

Ved indendørs brug kan du vælge en lidt større farvepalet. Sæt den i din vante position.

 

5. Børste

 

Forbered en spids og blød børste og en bredere fladhovedbørste (eller børste).

 

Ikke begrænset til akvarelmaling, dennødvendige betingelse for at male er, at mængden af ​​pigment skal være tilstrækkelig. Hvis mængden af ​​pigment er utilstrækkelig, kan maleriet kun udføres i henhold til formen, hvilket resulterer i skabelsen af ​​et responsivt arbejde. Selvom der er tilsvarende mål for utilstrækkelige pigmenter, er det vigtigt at være dygtig til at bruge pigmenter.

 

Alle kreationer er inkluderet, og under malingsprocessen skal vi ikke kun tilføje maling, men der er også tidspunkter, hvor vi skal reducere eller fjerne maling. Så efter at have påført en stor mængde maling er det at fjerne de overskydende dele en genvej til fremskridt i skabelsen.

 

Farveklassificeringssekvensen af ​​akvarelmaling

 

1. Efter at have absorberet en stor mængde pigmenter, der er tæt på objektets farve, skal du tilføje andre farvepigmenter for at skabe en blandet farve, der er tættere på objektets farve.

 

2. Påfør den afskårne strimmel af akvarelpapir og bekræft farven.

 

3. Gentag blanding af pigmenter, indtil der opnås tilfredsstillende farver. På dette tidspunkt er det vigtigt at blande mere pigment end det malede område. Nogle gange fokuserer vi kun på den blandede farveeffekt, og resultatet er, at farven er afstemt, men mængden er utilstrækkelig. Hvis det er tilfældet, skal du enten male det tyndere, ellers skal du farve det igen.

 

5. Normalt har det første pigment, der skal bruges, et større belægningsområde, og en våd, bredere flad pen kan bruges på dette tidspunkt.

 

Når du tager maling med en kuglepen, skal der også tages hensyn til den mængde, der absorberes af pennen på det tidspunkt.

 

7. Juster mængden af ​​maling på pennen ved enten at stryge kanterne af farvepaletten eller bruge et håndklæde til at fjerne overskydende maling.