swe
nyheter

När kreativitet möter måleri

August 21st at 3:58pm

Kreativitet är en filosofi som bryter mot konventioner, en helig cirkel som vägleder progressiv sublimering, en intelligent expansion, ett kulturellt arv och en lysande chock; Det är en cykel av skapande och förstörelse som bryter det gamla och etablerar detnya; Det är det fasta tänkesättet för makromikrofotografering och greppet om riktad marknadsföring och hype; Det är ett sätt att tänka bortom Mount Lu, överträffa sig själv och konventionell vägledning; Det är en ekonomisk Rubiks kub av den mirakulösa kombinationen av intelligenta industrier; Det är frigörandet av energi från tankesmedjor och tankesmedjor; Djupt känslomässigt och rationellt tänkande och praktik; Det är en kollision av tankar och en koppling av visdom; Det är en kreativ systemteknik; Det är processen att investera i och skapa framtiden. Kort sagt, kreativitet är idén omnyhet och kreativitet.

 


När det gäller måleri är kreativitet ett oumbärligt och viktigt inslag i konstnärliga verk. Bra kreativitet kan bli själen i en målning, väcka en tanke-provocerar intryck bortom själva målningen till ett livlöst konstverk. Så hur stimulerar man kreativiteten för att skapa olika verk? Nedan finnsnågra förslag på hur man kan stimulera kreativiteten.

 


1、 Brainstorming

 

Brainstorming är den mest välbekanta strategin för kreativt tänkande, som förespråkades av amerikanska Osborn redan 1937. Denna metod betonar metoden för kollektivt tänkande, fokuserar på att stimulera varandras tänkande, uppmuntrar deltagarna att komma på ett stort antal idéer inom en angiven tid, och utlösernya idéer. Även om brainstorming huvudsakligen bedrivs i grupp, kan det också användas för att stimulera tänkandenär individer funderar på problem och utforskar lösningar. Den grundläggande principen för denna lag är att endast fokusera på att föreslå idéer utan att utvärdera dem; Obegränsat utrymme för att tänka, uppmuntra att komma med så många idéer som möjligt. Denna metod används ofta för teamsamarbete. När det gäller målningsskapande är tillämpningen av brainstorming att hitta information och bläddra igenom ett stort antal utmärkta verk från föregångare och samtida konstnärer. Deras visdom kommer att ge dig mycket hjälp.

 

2、 Mindmapmetod

 

Mind Mapping är en tankemetod som stimulerar tänkande och hjälper till att integrera idéer och information, och kan också betraktas som en konceptuell visualiseringstänkstrategi. Denna metod använder sig huvudsakligen av konceptet diagramstil, som snabbt sammanfattar idéer och information på olika sätt såsom linjer, grafik, symboler, färger, text, siffror, etc., för att bilda en tankekarta. Strukturellt har den karaktären av öppenhet och systematik, vilket gör det möjligt för användare att fritt stimulera divergent tänkande, utöva associativ kraft och organisera olika idéer på ett hierarkiskt sätt för att stimulera hjärnan att göra olika svar, och därigenom möjliggöra de diversifierade funktionerna i tänkandet i hela hjärnan.

 

3, Mandala lag

 

Mandalametoden är en tankestrategi som hjälper till med diffusionstänkande. Den använder ettnio-rutnätsdiagram för att skriva temat i mitten och skriver sedan de olika idéer eller associationer som utlöses av temat i de andra åtta cirklarna. Denna metod kan också kombineras med "Sex metoder" för att tänka ur flera perspektiv.