rom
ştiri

Când creativitatea se întâlnește cu pictura

August 21st at 3:58pm

Creativitatea este o filozofie care încalcă convențiile, un cerc sfânt care ghidează sublimarea progresivă, o expansiune inteligentă, o moștenire culturală și un șoc strălucitor; Este un ciclu de creație și distrugere care rupe vechiul și stabileștenoul; Este mentalitatea fixă ​​a macro-microfotografiei și înțelegerea promovării țintite și a hype-ului; Este un mod de a gândi dincolo de Muntele Lu, depășirea pe sine și îndrumarea convențională; Este un cub Rubik economic al combinației miraculoase de industrii inteligente; Este eliberarea de energie din think tank-uri și think tank-uri; Gândire și practică emoțională și rațională profundă; Este o ciocnire de gânduri și o legătură de înțelepciune; Este o inginerie de sistem creativă; Este procesul de a investi și de a crea viitorul. Pe scurt, creativitatea este ideea denoutate și creativitate.

 


În ceea ce privește pictura, creativitatea este un element indispensabil și important în lucrările artistice. Buna creativitate poate deveni sufletul unui tablou, aducând un gând-provocând impact dincolo de pictura în sine la o opera de artăneînsuflețită. Deci, cum să stimulezi creativitatea pentru a crea diferite lucrări? Mai jos sunt câteva sugestii despre cum să stimulați creativitatea.

 


1, Brainstorming

 

Brainstormingul este cea mai familiară strategie de gândire creativă, care a fost susținută de americanul Osborn încă din 1937. Această metodă pune accent pe metoda gândirii colective, se concentrează pe stimularea gândirii celuilalt, încurajează participanții să conceapă unnumăr mare de idei într-un timp specificat, și declanșează ideinoi. Deși brainstormingul se desfășoară în principal în grupuri, poate fi folosit și pentru a stimula gândirea atunci când indivizii se gândesc la probleme și explorează soluții. Principiul de bază al acestei legi este să se concentreze doar pe propunerea de idei fără a le evalua; Spațiunerestricționat pentru gândire, încurajați să veniți cu cât mai multe idei posibil. Această metodă este adesea folosită pentru colaborarea în echipă. În ceea ce privește creația de pictură, aplicarea brainstorming-ului este de a găsi informații și de a răsfoi unnumăr mare de lucrări excelente ale predecesorilor și artiștilor contemporani. Înțelepciunea lor vă va oferi mult ajutor.

 

2、 Metoda hărții mentale

 

Mind Mapping este o metodă de gândire care stimulează gândirea și ajută la integrarea ideilor și informațiilor și poate fi, de asemenea, considerată o strategie de gândire de vizualizare conceptuală. Această metodă adoptă în principal conceptul de stil grafic, care rezumă rapid ideile și informațiile în diferite moduri, cum ar fi linii, grafice, simboluri, culori, text,numere etc., pentru a forma o hartă mentală. Din punct de vedere structural, are caracteristicile deschiderii și sistematicității, permițând utilizatorilor să stimuleze în mod liber gândirea divergentă, să exercite puterea asociativă și să organizeze diverse idei într-o manieră ierarhică pentru a stimula creierul să dea diverse răspunsuri, permițând astfel funcțiile diversificate ale gândirii întregului creier.

 

3, Legea Mandalei

 

Metoda Mandala este o strategie de gândire care ajută la gândirea de difuzie. Folosește o diagramă cunouă grile pentru a scrie tema în centru și apoi scrie diferitele idei sau asocieri declanșate de temă în celelalte opt cercuri. Această metodă poate fi, de asemenea, combinată cu „Șase Metode” pentru a gândi din mai multe perspective.