el
νέα

Όταν η δημιουργικότητα συναντά τη ζωγραφική

August 21st at 3:58pm

Η δημιουργικότητα είναι μια φιλοσοφία που σπάει τις συμβάσεις, ένας ιερός κύκλος που καθοδηγεί την προοδευτική εξάχνωση, μια έξυπνη επέκταση, μια πολιτιστική κληρονομιά και ένα λαμπερό σοκ. Είναι ένας κύκλος δημιουργίας και καταστροφής που σπάει το παλιό και καθιερώνει το νέο. Είναι η σταθερή νοοτροπία της macro micro φωτογραφίας και η κατανόηση της στοχευμένης προώθησης και διαφημιστικής εκστρατείας. Είναι ένας τρόπος σκέψης πέρα ​​από το Όρος Λου, που ξεπερνά τον εαυτό του και τη συμβατική καθοδήγηση. Είναι ένας οικονομικός κύβος του Ρούμπικ του θαυματουργού συνδυασμού των ευφυών βιομηχανιών. Είναι η απελευθέρωση ενέργειας από δεξαμενές σκέψης και δεξαμενές σκέψης. Βαθιά συναισθηματική και ορθολογική σκέψη και πρακτική. Είναι μια σύγκρουση σκέψεων και μια σύνδεση σοφίας. Είναι μια δημιουργική μηχανική συστημάτων. Είναι η διαδικασία επένδυσης και δημιουργίας του μέλλοντος. Εν ολίγοις, η δημιουργικότητα είναι η ιδέα της καινοτομίας και της δημιουργικότητας.

 


Όσον αφορά τη ζωγραφική, η δημιουργικότητα είναι απαραίτητο και σημαντικό στοιχείο στα καλλιτεχνικά έργα. Η καλή δημιουργικότητα μπορεί να γίνει η ψυχή ενός πίνακα, φέρνοντας μια σκέψη-προκαλώντας αντίκτυπο πέρα ​​από τον ίδιο τον πίνακα σε ένα άψυχο έργο τέχνης. Πώς να τονώσετε λοιπόν τη δημιουργικότητα για να δημιουργήσετε διαφορετικά έργα; Παρακάτω είναι μερικές προτάσεις για το πώς να τονώσετε τη δημιουργικότητα.

 


1, Καταιγισμός ιδεών

 

Ο καταιγισμός ιδεών είναι η πιο οικεία στρατηγική δημιουργικής σκέψης, η οποία υποστηρίχθηκε από τον Αμερικανό Osborn ήδη από το 1937. Αυτή η μέθοδος δίνει έμφαση στη μέθοδο της συλλογικής σκέψης, εστιάζει στην τόνωση της σκέψης ο ένας του άλλου, ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να συλλάβουν μεγάλο αριθμό ιδεών μέσα σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. και πυροδοτεί νέες ιδέες. Αν και ο καταιγισμός ιδεών διεξάγεται κυρίως σε ομάδες, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την τόνωση της σκέψης όταν τα άτομα σκέφτονται προβλήματα και διερευνούν λύσεις. Η βασική αρχή αυτού του νόμου είναι να εστιάζει μόνο στην πρόταση ιδεών χωρίς να τις αξιολογεί. Απεριόριστος χώρος για σκέψη, ενθαρρύνετε να βρείτε όσο το δυνατόν περισσότερες ιδέες. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται συχνά για ομαδική συνεργασία. Όσον αφορά τη ζωγραφική δημιουργία, η εφαρμογή του καταιγισμού ιδεών είναι η εύρεση πληροφοριών και η περιήγηση σε έναν μεγάλο αριθμό εξαιρετικών έργων από προκατόχους και σύγχρονους καλλιτέχνες. Η σοφία τους θα σας προσφέρει πολλή βοήθεια.

 

2, Μέθοδος χάρτη μυαλού

 

Το Mind Mapping είναι μια μέθοδος σκέψης που διεγείρει τη σκέψη και βοηθά στην ενοποίηση ιδεών και πληροφοριών, και μπορεί επίσης να θεωρηθεί ως μια εννοιολογική στρατηγική σκέψης οπτικοποίησης. Αυτή η μέθοδος υιοθετεί κυρίως την έννοια του στυλ γραφήματος, το οποίο συνοψίζει γρήγορα ιδέες και πληροφορίες με διάφορους τρόπους, όπως γραμμές, γραφικά, σύμβολα, χρώματα, κείμενο, αριθμούς κ.λπ., για να σχηματίσει έναν νοητικό χάρτη. Δομικά, έχει τα χαρακτηριστικά της ανοιχτότητας και της συστηματικότητας, επιτρέποντας στους χρήστες να διεγείρουν ελεύθερα αποκλίνουσα σκέψη, να ασκούν συνειρμική δύναμη και να οργανώνουν διάφορες ιδέες με ιεραρχικό τρόπο για να τονώσουν τον εγκέφαλο να κάνει διάφορες απαντήσεις, επιτρέποντας έτσι τις διαφοροποιημένες λειτουργίες της σκέψης ολόκληρου του εγκεφάλου.

 

3, Νόμος Μάνταλα

 

Η μέθοδος Mandala είναι μια στρατηγική σκέψης που βοηθά στη σκέψη διάχυσης. Χρησιμοποιεί ένα διάγραμμα εννέα πλέγματος για να γράψει το θέμα στο κέντρο και στη συνέχεια γράφει τις διάφορες ιδέες ή συσχετισμούς που ενεργοποιούνται από το θέμα στους άλλους οκτώ κύκλους. Αυτή η μέθοδος μπορεί επίσης να συνδυαστεί με τις «Έξι Μέθοδοι» για σκέψη από πολλαπλές οπτικές γωνίες.