cs
zprávy

Když se kreativita spojí s malbou

August 21st at 3:58pm

Kreativita je filozofie, která boří konvence, svatý kruh, který vede progresivní sublimaci, inteligentní expanzi, kulturní dědictví a zářivý šok; Je to cyklus tvoření aničení, který láme staré a zakládánové; Je to pevné myšlení makro mikrofotografie a uchopení cílené propagace a humbuku; Je to způsob myšlení mimo horu Lu, překonání sebe sama a konvenčního vedení; Je to ekonomická Rubikova kostka zázračné kombinace inteligentních odvětví; Je to uvolnění energie z think tanků a think tanků; Hluboké emocionální a racionální myšlení a praxe; Je to srážka myšlenek a spojení moudrosti; Je to kreativní systémové inženýrství; Je to proces investování a vytváření budoucnosti. Stručně řečeno, kreativita je myšlenkanovosti a kreativity.

 


Z hlediska malby je kreativitanepostradatelným a důležitým prvkem v uměleckých dílech. Dobrá kreativita se může stát duší obrazu, přinášet myšlenku-provokující dopad mimo samotný obraznaneživé umělecké dílo. Jak tedy stimulovat kreativitu k vytváření různých děl? Níže uvádímeněkoliknávrhů, jak stimulovat kreativitu.

 


1、 Brainstorming

 

Brainstorming jenejznámější strategie kreativního myšlení, kterou prosazoval Američan Osborn již v roce 1937. Tato metoda klade důrazna metodu kolektivního myšlení, zaměřuje sena stimulaci vzájemného myšlení, podněcuje účastníky k pojímání velkého množství myšlenek ve stanoveném čase, podporuje tvorbu velkého množstvínápadů anápadů. a přinášínovénápady. Ačkoli brainstorming probíhá hlavně ve skupinách, lze jej také použít ke stimulaci myšlení, když jednotlivci přemýšlejí o problémech a hledají řešení. Základním principem tohoto zákona je soustředit se pouzenanavrhovánínápadů bez jejich hodnocení; Neomezený prostor pro přemýšlení, povzbuzujte k vymýšlení conejvícenápadů. Tato metoda se často používá pro týmovou spolupráci. Z hlediska malířské tvorby je aplikací brainstormingu hledání informací a procházení velkého množství vynikajících děl od předchůdců i současných umělců. Jejich moudrost vám poskytne velkou pomoc.

 

2、 Metoda myšlenkové mapy

 

Mind Mapping je metoda myšlení, která stimuluje myšlení a pomáhá integrovat myšlenky a informace a lze ji také považovat za konceptuální vizualizační strategii myšlení. Tato metoda přejímá především koncept stylu grafu, který rychle shrnujenápady a informace různými způsoby, jako jsou čáry, grafika, symboly, barvy, text, čísla atd., do myšlenkové mapy. Strukturálně má vlastnosti otevřenosti a systematičnosti, což uživatelům umožňuje volně stimulovat divergentní myšlení, uplatňovat asociativní sílu a hierarchicky organizovat různé myšlenky, aby stimuloval mozek k různým reakcím, a tím umožnil diverzifikované funkce myšlení celého mozku.

 

3, zákon mandaly

 

Metoda Mandala je strategie myšlení, která pomáhá s difúzním myšlením. Pomocí devíti mřížkového diagramu zapíše téma do středu a poté zapíše různénápadynebo asociace vyvolané tématem do ostatních osmi kruhů. Tuto metodu lze také zkombinovat s „Šesti metodami“ a přemýšlet z více úhlů pohledu.